Liečiteľ - Tuomainen, Antti; Rády, Andrej (Bratislava : Slovart, 2013)
V Helsinkách vyčíňa sériový vrah známy pod prezývkou Liečiteľ, čo vraždí rodiny ľudí, ktorých obviňuje zo súčasného stavu na Zemi.
Keywords: fínska literatúra; detektívne romány