Pod talianskymi hviezdami - Páleniková, Katarína (Vydavateľstvo Motýľ, s. r. o., 2014)
Gabriela dostane od tety darček - letenku do Ríma. Vracia sa do mesta, kde sa pred rokmi zoznámila s Adamom, očarujúcim predavačom zmrzliny. Nečakane sa s Adamom zase stretne.