Hurá, prázdniny! : Lola a Lelo a ich veselé príhody - Michalková, Viera (Junior, 2008)
S výmyselníčkou Lolou zažijete najbláznivejšie príhody. V tejto knižke vás čaká množstvo zábavných hier, úloh a aktivítna voľný čas.