Kríza - Cook, Robin, 1940-; Redererová, Veronika, 1949- (Bratislava : Ikar, 2012)
Craig Bowman je šikovný lekár. Jeho klientka Patience mu však svojimi neprestajnými rozmarmi veľmi znepríjemňuje život.
Keywords: americká literatúra; romány