Záhada zjazvenej tváre ; Záhada jaskynného muža ; Záhada morskej panny / diel 68, 69, 70, Traja pátrači - Carey, Mary Virginia, 1925-1994 (Traja pátrači -- zv. 68, 2014)
Trojnásobné dobrodružstvo, napätie a dávka adrenalínu v jednej knižke.