Moja knižka o zvieratkách : veselé básničky o zatúlaných mláďatkách - Mislovičová, Sibyla, 1958- (Matys, 2014)
Leporelo o tom, čo sa stane, keď sa nejaké mláďatko stratí. Krátke básničky o zvieratkách pre najmenších čitateľov.