Krajina snežnosti - Bero, Peter (PZ Consult, 2014)
Strašidielko Šišidielko, lokomotíva Amálka, či Jonatán so zázračnou harmonikou a klobúkom, v ktorom sa ukrýva celý svet. To sú niektoré z postavičiek milých rozprávok, ktoré vyčaria úsmevy na tvárach detí a zaujmú dospelých svojou nehou a hlbokou ľudskou múdrosťou. Rozprávky plné nehy a ľudskej múdrosti pre deti a dospelých.