Drakológia. diel I, Dračie oko - Steer, Dugald A. (Slovart, 2015)
Súrodenci Daniel a Beatrice nechodia do obyčajnej školy. Bývajú u výstredného profesora Ernesta Draka, ktorý ich postupne zasväcuje do tajov drakológie - vedy o drakoch.