666 anjelov - Baričák, Pavel "Hirax", 1971- (Hladohlas, 2012)
Moderne napísaný román zo súčasnosti, kde nechýba láska, bolesť života a kde sa príbeh začne čoraz viac preplietať, aby nakoniec vyústil v pravdu.