1001 obrázkov skrytých v Ríši pirátov - Jones, Rob Lloyd (Junior, 2007)
Táto pestrofarebná kniha je plná tajomstiev a predmetov, ktoré treba nájsť a spočítať. Modré čísla ti vravia, koľko takýchto obrázkov máš nájsť.