Denník Šiši Clarkovej - Patterson, James, 1947-; Papademetriou, Lisa, 1971- (CooBoo, 2015)
Vtipný ale aj dojemný priebeh 16- ročnej Šiši, ktorá sa vďaka svojim priateľom a iným nenahraditeľným ľuďom, pretlčie cez ťažké obdobie, keď jej mamka odišla z domu a ju zanechala samu.