Bájky - La Fontaine, Jean de, 1621-1695 (Perfekt, 2014)
Vstúpme do otvorených dverí bájok s profesormi morálky - zvieratami. V každej bájke sú ukryté poklady, ktoré obohacujú a robia ľudí lepšími, úprimnejšími predovšetkým k sebe.