Drakológia. Diel II, Dračí denník - Steer, Dugald A. (Slovart, 2015)
Daniel a Beatrice chodia do drakologickej školy, kde sa učia, ako krotiť, vychovávať a chrániť draky. V škole prepukla epidémia a súrodenci musia prísť na to, ako tú pohromu zastaviť.