Ja už nie som trápny - Smith, Jim, 1975- (Albatros Media Slovakia, s.r.o, 2015)
Barry Trappny je zúfalý. Jeho mamka sa stala celebritou a v supermarkete je vystavená jej figurína z lepenky. Kamaráti sa mu posmievajú. Raz a navždy musí ostatným ukázať, že on už nie je trápny.