365 príbehov na dobrú noc - Annel, Ingrid; Herzhoff, Sarah; Rogler, Ulrike; Streufert, Sabine (Schwager & Steinlein Verlag, 2008)
Táto pôsobivo ilustrovaná kniha príbehov na dobrú noc vám každý večer v roku predstaví novú príhodu, raz úsmevnú inokedy napínavú.