Alice v zrcadle : matka a dcera v boji s anorexií - Kingsley, Jo, 1954-; Kingsley, Alice, 1986- (Jota, 2006)
Matka hlavnej hrdinky Alice opisuje uplynulých deväť rokov, ktoré strávila jej dcéra v nemocnici. S vďakou spomína na podporu, ktorej sa jej dostalo pri zdolávání prekážok so zákernou anorexiou.