Rekreácie - Andruchovyč, Jurij, 1960- (Baum, 2003)
Dej sa odohráva počas slávnosti Vzkriesenia Ducha. Román je smutnosmiešnym pohľadom na pochybnú každodennú realitu s hĺbkou ľudského strachu o vlastnú existenciu.