Slepičí polévka pro pracující mámu - Canfield, Jack, 1944-; Hansen, Mark Victor, 1947-; Aubery, Patty, 1965- (Práh, 2008)
Jednotlivé príbehy rozprávajú ženy, ktoré musia zvládať a udžať v rovnováhe svoje zamestnanie aj rodinu.