Čítanie zo Stoakrového lesa. Dôveruj si - Šidlík, Marián, 1954- (Egmont ČR, 2007)
Macko Puf a jeho kamaráti sa naučia každý deň niečo nové. Napríklad prečo je dôležité veriť vo vlastné sily, ako sa treba starať o požičané veci alebo prečo je dobré naučiť sa odpúšťať.