Mimi & Líza. 2 - Kerekesová, Katarína, 1974-; Moláková, Katarína; Salmela, Alexandra, 1980- (Slovart, 2015)
Dve nezvyčajné kamarátky Mimi a Líza nás opäť zavedú do fantastických svetov. V starých hodinách nájdu zlomyseľnú vílu Hrdzu, pod zemou zas úspešnú atlétku - dážďovku Nelu.