Prvá láska - Patterson, James, 1947-; Raymond, Emily (CooBoo, 2015)
Axi so svojím priateľom Robinsonom si spoločne užívajú vzrušujúcu cestu naprieč krajinou, ktorá je plná dobrodružstiev. Oddávajú sa adrenalínovej jazde a zopárkrát prekročia aj zákon. No život nie je vždy podľa plánu a môže sa objaviť niečo, pred čím sa nedá utiecť.