Murárske povesti a príbehy - Mišák, Peter, 1950-; Vrlík, Peter, 1964- (Vydavateľstvo Matice slovenskej, s.r.o, 2015)
Povesti o chýrnych liptovských murároch, ktorí vystavali Budapešť a pochodili celý svet.