Za každú cenu - Adler, Elizabeth (Remedium, 2015)
Angie, pôvabná uvádzačka z reštaurácie sa zapletie s nesprávnym mužom. Uznávaný portrétista Marco sa stane na dovolenke v Turecku svedkom pokusu o jej vraždu. Snaží sa ju zachrániť, ale neúspešne.