Detektívi v čase. 4. diel, Alexander Veľký v podozrení - Lenk, Fabian (Verbarium, s.r.o, 2015)
Aigy, rok 336 pred naším letopočtom. Kráľa Filipa II. zavraždia počas divadelného predstavenia. Detektívi Julián, Kim a Leon cestujú v čase a vyšetrujú zločiny.