Mlynčeky tety Hrozienky - Hlušíková, Marta, 1952- (CPress, 2016)
Na treťom poschodí nášho domu býva teta Hrozienka, ktorá má na poličkách ozdobné mlynčeky. Ukrýva v nich tajomstvá. Potom tie tajomstvá narastú, teta Hrozienka sa posadí do okna a melie a melie a melie. Ak chceš vedieť, aké tajomstvá mlynčeky ukrývajú, stačí otvoriť túto knižku.