AGU. 1, Tajomstvo starého zrkadla - Cernuska, Andreas (Pozsony / Pressburg / Bratislava - Peter Rašla, 2015)
V prvej knihe trilógie sa dozvieš, čo sa skrýva za tajomným starým zrkadlom, kde je Jambar a kto je Agu? Aké dobrodružstvá prežije Robin so svojimi novými priateľmi, aby zachránili svet pred zlom.