Ja tak trochu som trápny - Smith, James, 1975-; Trappny, Barry (Albatros Media Slovakia, s.r.o, 2016)
Všetci v škole vedia, že som ten najtrappsupišnejší človek na svete. Takže si predstavte, ako ma naštvalo, keď jedného dňa Fay Hrdličková prišla do školy a bola ešte trappsupišnejšia ako ja. Nové pokračovanie trápnych príhod s Barrym Trappnym. Podarí sa mu stať predsedom triedy?