Magor Harry. [1], Ako nakrúcal mega hustý zombí trhák - Mayle, Simon (Fragment, 2015)
Harry Riddles má desať rokov a jeho otec práve prišiel o prácu. Súrne potrebuje peniaze na nakrútenie megaúžasného zombíckeho filmu a na záchranu rodiny, ale v žiadnom prípade nepredá svoj Xbox! Preto napísal kráľovnej, Harrymu Stylesovi a kope ďalších slávnych ľudí, ktorí by mu mohli pomôcť. No zatiaľ mu nikto neodpovedal.