Kamošky, schôdzky a tajomstvá pyžamových večierkov. [4] - Hopkins, Cathy, 1953- (Kamošky, schôdzky a-, 2016)
Therese Joanne (pre kamošky Tídžej) prežíva ťažký rok. Najprv sa odsťahuje jej najlepšia kamarátka a potom sa zdá, že proti nej niečo má jej spolužiačka Wendy. Tídžej má pocit, že ešte nikdy nebola taká osamelá. A navyše má problém s chalanmi. Vidia v nej skôr svojho kamoša a zdá sa, že vôbec neberú na vedomie, že je dievča.