Barbie a škola pre princezné - Novotná, Irena (Barbie, 2015)
V kráľovstve Gardania sa v škole pre princezné vzdelávajú mladé šľachtičné, z ktorých sa jedna má stať kráľovnou krajiny. Vďaka výhre v lotérii sa do tejto vybranej spoločnosti dostane aj Blair, dievča z obyčajnej rodiny, ktoré sa s pomocou svojich kamarátok chopí úžasnej príležitosti zmeniť svoj osud.