Speedy, pretekárske autíčko. [1], Prvé preteky - Fendrich, Nadja, 1978- (Fragment, 2016)
Speedy usilovne trénuje, aby vyhral svoje prvé preteky. Lenže objaví sa Čierny šéf, zákerný vodca Nehanebnej štvorky. Podarí sa ho Speedymu poraziť?