Rodinka Dušičkovcov alebo strašidlá medzi nami - Vebrová, Sandra, 1985- (Fragment, 2016)
Zoznámte sa s Dušičkovcami. Otec Hmloslav, mamička Blanka a ich traja neposední potomkovia Simon, Olívia a Bubi sú milé strašidlá, ktorých sa rozhodne nemusíte báť.