Veľký frajer Nate znova boduje - Peirce, Lincoln, 1963- (CooBoo, 2013)
Opäť je tu veľký frajer Nate, génius, ktorý učiteľom poriadne píli uši, a znova boduje! Ale nebude to vôbec ľahké. Má na krku Ginu, svoju najväčšiu nepriateľku, a tá mu môže všetko pokaziť. Vyhrá či prehrá? Prejde či prepadne? Alebo snáď skončí po škole UŽ ZASE?