Magnus Bane : zápisky veľkobosoráka - Clare, Cassandra, 1973-; Brennan, Sarah Rees; Johnson, Maureen, 1973- (Tieňolovecká sága, 2016)
Jedenásť príbehov, ktoré poodhaľujú rúško tajomstva, čo zahmlieva štyristoročný život najobľúbenejšieho Veľkobosoráka Brooklynu.