Speedy, pretekárske autíčko. [2], Skúška odvahy - Fendrich, Nadja, 1978-; Wieker, Katharina, 1964- (Fragment, 2016)
Speedy si vypočuje rozhovor tatka Fára a strýka Káru a dozvie sa o tajomnom poklade, ktorý je vraj ukrytý v Diablovom lese. Okamžite sa tam musí vydať a začať s pátraním.