Caput Mortuum : poemata posthumanismi speculativus - Habaj, Michal, 1974- (Knižná edícia časopisu Vlna, 2015)
Básne špekulatívneho posthumanizmu sú správou o rozvrate, deštrukcii a konci ľudskej kultúry a civilizácie, o troskách, ktoré ešte nevidíme, pretože nám ešte vždy splývajú s obrazmi neba a nádeje.