Pony Tím. [5], Poník zachraňuje - Betancourt, Jeanne (Arkus, 2015)
Anna, Pam a Lulu sa rozhodnú, že pôjdu aj s poníkmi na výlet. Anna je nadšená, že bude spať v prírode a že na svojom poníkovi Orieškovi bude jazdiť po chodníku Pony tímu. Lenže výlet sa zmení na oveľa väčšie dobrodružstvo, než Pony tím očakával.