Netreba sa školy báť - Vymazalová, Lenka (Fragment, 2016)
Veselé príbehy malého predškoláka a jeho prvý rok v škole. Dozvieme sa čo sa zmestí do aktovky, načo je žiacka knižka, prečo v škole zvoní a čo robia týždenníci. Príbehy su doplnené básničkami.