3 knihy rozprávok pre malých i veľkých - Uher, Pavel (Iris, 2015)
Kniha obsahuje štrnásť rozprávkových príbehov, ktoré balansujú medzi výmyslom a skutočnosťou. Tieto príbehy sú plné komických zvratov a nečakaných rozuzlení.