Blíženci - Pilcher, Rosamunde (Liber novus, 2016)
Jednovaječné dvojčatá Flora a Rose o sebe nevedeli. Rose vyrastala so svojou frivolnou matkou, Flora v chalúpke s otcom. Toto náhle stretnutie je pre Rose požehnaním, lebo sa snaží zbaviť muža. Sestry si vymenia úlohy a Flora nachadza šťastie, ale aj drámu a nebezpečenstvo.