Jedného dňa, možno - Würll, Dominika, 1991- (Marenčin PT, spol. s r. o., 2016)
Nina svoj život nežije ale prežíva. Naoko ideálny manžel Jakub jej v súkromí ničí život. Kedže majú spolu syna, Nina tíško trpí a hraje ideálnu rodinu. Všetko sa zmení keď sa jej muž pokúsi zbaviť. Ako sa vraví karma je zdarma. Dozvie sa čo celé roky skrívala Jakubova rodina.