Tiene nad Veligradom. Kniha prvá, Legenda o Braslavovi - Jungová, Ivana (Slovart, 2016)
Legenda o Braslavovi je oslavou priateľstva, lásky a vernosti. Po boku smrteľníkov žijú v príbehu i nadprirodzené postavy, v ktoré verili naši predkovia.