Keď láska zabíja - Macháčová, Adriana, 1966- (Ikar, 2016)
Denisu nečakane zasiahne manželová nevera. Vyhodí ho z domu. Ivan sa presťahuje k milenke, rozvedie sa s manželkou a opäť sa ožení. Po svadbe však zisťuje, že počiatočný ošiaľ k mladej manželke vyprchal a jeho to ťahá k bývalej manželke. To sa však novej maželke nepači.