Malé klamárky. [5], Zlomyseľné - Shepard, Sara, 1977- (Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá, 2013)
Zranená Hanna urobí všetko, aby bola znova kráľovnou Rosewoodu, Spencer pohltí dolovanie tajomstiev jej rodiny, Emily sa zamýšľa nad svojim novým priateľom a Ariu znepokojujú mamini nápadníci. A všetky štyri stále prenasleduje vidina ich dávnej priateľky Alison a jej strašného konca.