Malé klamárky. [6], Nebezpečné - Shepard, Sara, 1977- (Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá, 2013)
V záhadnom mestečku Rosewoode je stále neobyčajne rušno, najmä okolo našich štyroch hrdiniek. Mali by byť trochu opatrnejšie a prezieravejšie, veď im ide doslova o život.