Malé klamárky. [8], Ohrozené - Shepard, Sara, 1977- (Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá, 2014)
Hrdinky série Malé klamárky sú tentoraz naozaj ohrozené, hoci si to vôbec neuvedomujú. Záhada spojená so zavraždením Ali sa vyrieši a ukáže sa, že všetko sa odohralo úplne inak, ako sa nazdávala polícia i celý Rosewood. Ali je opäť na scéne.