Malé klamárky. [8], Ohrozené - Shepard, Sara, 1977-; Chovanová, Tamara, 1953- (Bratislava : Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá, 2014)
Hrdinky série Malé klamárky sú tentoraz naozaj ohrozené, hoci si to vôbec neuvedomujú. Záhada spojená so zavraždením Ali sa vyrieši a ukáže sa, že všetko sa odohralo úplne inak, ako sa nazdávala polícia i celý Rosewood. Ali je opäť na scéne.
Obálkový podnázov: dajte si pozor na to, čo si želáte!
Pravdepodobne preložené z angličtiny
Keywords: americká literatúra; dievčenské romány; starší školský vek