Malé klamárky. [7], Bezcitné - Shepard, Sara, 1977- (Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá, 2014)
Ovzdušie v Rosewoode sa úplne zmenilo: každý hľadí na toho druhého s podozrením. A to len preto, že naše pekné klamárky neudržali jazyk na uzde. Vraj našli v lese mŕtve telo, ktoré však vzápätí zmizlo.