Zombie apokalypsa - Soyka, Katarína (Hydra, 2016)
Sú mŕtvi, sú hladní a idú po vás! 15 známych českých a slovenských autorov zhromaždilo svojich živých mŕtvych v poviedkach odohrávajúcich sa vo fantazijných svetoch i v realite, ktorá môže byť desivejšia než ten najhrôzostrašnejší výmysel.