Desivé splynutie. [2], Votrelec v mojej mysli - Hathaway, Jill, 1980- (Čítanie pre radosť a poučenie, 2013)
Stredoškoláčka Vee má mimoriadnu schopnosť - počas stavov bezvedomia sa ocitá v tele iných ľudí. Svoju schopnosť sa učí postupne ovládať. Zrazu sa však prebudí za volantom auta, ktoré sa rúti do neznáma. Zdá sa, že niekto vstúpil do jej vedomia a snaží sa ju ovládať. Kto je týmto nebezpečným votrelcom?